Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νετανιάχου σε Χεζμπολάχ: Η Βηρυτός θα γίνει η επόμενη Γάζα

Οργισμένη αντίδραση του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά τον θάνατο πολίτη στο βόρειο Ισραήλ, ύστερα από πυραυλική επίθεση που αποδόθηκε στην ένοπλη οργάνωση του Λιβάνου.

Νετανιάχου σε Χεζμπολάχ: Η Βηρυτός θα γίνει η επόμενη Γάζα

Επίθεση με κατευθυνόμενο πύραυλο από τον Λίβανο είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 60χρονος αγρότης στο βόρειο Ισραήλ σήμερα, σύμφωνα με την ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεόραση Kan. Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε τη Χεζμπολάχ να μην κλιμακώσει τις εχθροπραξίες.

Ο στρατός δήλωσε πως η Χεζμπολάχ διενήργησε αντιαρματική επίθεση και ισραηλινά ελικόπτερα, άρματα μάχης και πυροβολικό ανταπέδωσαν τα πυρά εναντίον της πηγής, στην άλλη πλευρά των συνόρων.

«Αν η Χεζμπολάχ επιλέξει να αρχίσει ολοκληρωτικό πόλεμο, τότε θα μετατρέψει με τα ίδια της τα χέρια τη Βηρυτό και τον νότιο Λίβανο σε Γάζα και Χαν Γιουνίς», δήλωσε ο Νετανιάχου κατά την επίσκεψή του σε στρατιώτες κοντά στα σύνορα.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom ανακοίνωσε τον θάνατο του άνδρα στη Φασούτα, περίπου τρία χιλιόμετρα από τη Ματάτ, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v