Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισραήλ: Βρέθηκε πτώμα ομήρου κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Το πτώμα της 65χρονης Γιεχουντίτ Βάις, η οποία αιχμαλωτίστηκε από ενόπλους της Χαμάς όταν αυτοί εισέβαλαν στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε από στρατεύματα σε κτίριο κοντά στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον στρατό του Ισραήλ.

Ισραήλ: Βρέθηκε πτώμα ομήρου κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι στρατιώτες εντόπισαν νεκρή μια όμηρο κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα. Το πτώμα της 65χρονης Γεχουντίτ Βάις, η οποία αιχμαλωτίστηκε από ενόπλους της Χαμάς όταν αυτοί εισέβαλαν στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, βρέθηκε από στρατεύματα σε κτίριο κοντά στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον στρατό του Ισραήλ. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το θύμα ταυτοποιήθηκε από ιατροδικαστή και έχει ενημερωθεί η οικογένεια της εκλιπούσης.

Συνταξιούχος, μητέρα πέντε παιδιών, η Γεχουντίτ Βάις είχε απαχθεί από το κιμπούτς Μπεερί, όπου φρόντιζε νήπια. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και υποβαλλόταν σε ακτινοθεραπεία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Times of Israel. Ο σύζυγός της Σμούλικ Βάις σκοτώθηκε κατά την επίθεση της Χαμάς.

«Οι IDF εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της», αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζεται πως «εθνικός στόχος είναι ο εντοπισμός των αγνοουμένων και η επιστροφή των ομήρων στα σπίτια τους».

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, ΕΡΤ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v