Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση με Νετανιάχου ζητούν οι οικογένειες των ομήρων

«Αυτή η νύχτα ήταν η χειρότερη από όλες τις νύχτες», αναφέρει το μήνυμα που εκδόθηκε εκ μέρους των οικογενειών. Οι απαχθέντες υπόκεινται επίσης στον σφοδρό βομβαρδισμό της Γάζας.

Συνάντηση με Νετανιάχου ζητούν οι οικογένειες των ομήρων

Εν μέσω των διευρυμένων επιχειρήσεων των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας που ξεκίνησαν χθες το βράδυ, οι οικογένειες των περίπου 229 επιβεβαιωμένων ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα απευθύνουν επείγουσα έκκληση για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu, τον υπουργό Άμυνας Yoav Gallant και τα άλλα μέλη του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου.

«Αυτή η νύχτα ήταν η χειρότερη από όλες τις νύχτες», αναφέρει το μήνυμα που εκδόθηκε εκ μέρους των οικογενειών.

«Ήταν μια ατελείωτη νύχτα, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης του Ισραηλινού Στρατού στη Λωρίδα της Γάζας και της απόλυτης αβεβαιότητας σχετικά με την τύχη των απαχθέντων που κρατούνται εκεί και υπόκεινται επίσης στον σφοδρό βομβαρδισμό».

«Ανησυχία, απογοήτευση και ιδιαίτερα τεράστιος θυμός που κανείς από το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο δεν μπήκε στον κόπο να συναντηθεί με τις οικογένειες των απαχθέντων για να τους εξηγήσει ένα πράγμα - εάν η χερσαία επιχείρηση θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των 229 ομήρων στη Γάζα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι οικογένειες αγωνιούν για την τύχη των αγαπημένων τους και περιμένουν μια εξήγηση. Κάθε λεπτό που περνά μοιάζει σαν μια αιωνιότητα», αναφέρει η δήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v