Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαμάς προς Ισραήλ: Αμεση απελευθέρωση ομήρων αν σταματήσετε τους βομβαρδισμούς

Οι άμαχοι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν εντός μιας ώρας, δήλωσε αξιωματούχος της οργάνωσης στο NBC. Για να απελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι στρατιώτες, πρόσθεσε, το Ισραήλ πρέπει να αποφυλακίσει όλους τους κρατούμενους Παλαιστίνιους.

Χαμάς προς Ισραήλ: Αμεση απελευθέρωση ομήρων αν σταματήσετε τους βομβαρδισμούς

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς είπε στο NBC News ότι η οργάνωση είναι πρόθυμη να απελευθερώσει αμέσως όλους τους αμάχους ομήρους - ξένους και Ισραηλινούς - εάν το Ισραήλ σταματήσει τις αεροπορικές του επιδρομές στη Γάζα.

Ο αξιωματούχος της Χαμάς είπε ότι οι όμηροι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν εντός μιας ώρας, εφόσον το Ισραήλ συμφωνήσει. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ασφαλές μέρος για να απελευθερωθούν τώρα οι όμηροι.

Σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση των Ισραηλινών στρατιωτών που κρατούνται όμηροι, ο αξιωματούχος της Χαμάς είπε ότι το Ισραήλ πρέπει να απελευθερώσει όλους τους Παλαιστίνιους που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Ο αξιωματούχος της Χαμάς ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ γνωρίζουν ήδη τους όρους που έχει θέσει η οργάνωση για την απελευθέρωση αμάχων ομήρων, καθώς τους έχει αποκαλύψει στο πλαίσιο συνομιλιών με τους ηγέτες πολλών αραβικών χωρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v