Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισραήλ: Επίθεση σε υπάλληλο της πρεσβείας μας στο Πεκίνο

Την ενημέρωση έκανε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, προσθέτοντας ότι το άτομο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Έρευνα για την επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ισραήλ: Επίθεση σε υπάλληλο της πρεσβείας μας στο Πεκίνο

Ένας υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας στο Πεκίνο δέχθηκε επίθεση σήμερα Παρασκευή, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, προσθέτοντας ότι το άτομο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η επίθεση δεν έγινε εντός του ίδιου του συγκροτήματος της πρεσβείας, ανέφερε η δήλωση, η οποία είναι μόλις μία πρεσβεία από αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών και σε μια περιοχή με πολλές άλλες πρεσβείες και έντονη αστυνομική παρουσία.

Έρευνα για την επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μη επαληθευμένα βίντεο στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, έδειχναν έναν αιματοβαμμένο άνδρα να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο δίπλα σε ένα αυτοκίνητο, λέγοντας στους περαστικούς ότι ήταν από την ισραηλινή πρεσβεία.

Στο βίντεο, ένας αστυνομικός ακούγεται να αυτοπροσδιορίζεται ως μέλος του αστυνομικού τμήματος Xinyuanli, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό Πεκίνο, κοντά στην περιοχή της πρεσβείας και σε μια λαϊκή αγορά όπου συχνάζουν ξένοι για φρέσκα προϊόντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v