Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Αμπάς για την κλιμάκωση στη Γάζα

Ο Τούρκος πρόεδρος και ο Παλαιστίνιος ηγέτης συζήτησαν για την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Ακολούθησε τηλεφώνημα στον Ισραηλινό πρόεδρο: «Μην πλήττετε αδιακρίτως τον λαό της Γάζας».

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Αμπάς για την κλιμάκωση στη Γάζα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς είχε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, Ερντογάν και Αμπάς συζήτησαν για την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε πως η Άγκυρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τερματιστούν οι εχθροπραξίες το συντομότερο δυνατόν.

Tηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρόεδρο του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ είχε ο Τούρκος πρόεδρος, λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα στον Μαχμούντ Αμπάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο Ερντογάν τόνισε στον Χέρτσογκ ότι οποιεσδήποτε ενέργειες «πλήττουν αδιακρίτως τον λαό της Γάζας» θα εντείνουν τα δεινά και θα κλιμακώσουν περαιτέρω τη βία στην περιοχή, απευθύνοντας έκκληση για αυτοσυγκράτηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v