Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Απαγορεύει τις συναλλαγές crypto η Chase της JP Morgan

Οι πελάτες της «ψηφιακής» τράπεζας της JP Morgan στη Βρετανία δεν θα μπορούν να κάνουν συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αύξηση των κρουσμάτων διαδικτυακής απάτης επικαλείται η Chase για την αλλαγή πολιτικής.

Βρετανία: Απαγορεύει τις συναλλαγές crypto η Chase της JP Morgan

H βρετανική μονάδα λιανικής της JP Morgan θα απαγορεύσει τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων από πελάτες από τις 16 Οκτωβρίου λόγω της αύξησης των περιπτώσεων απάτης, ανέφερε η Chase την Τρίτη. 

«Έχουμε δει αύξηση στις περιπτώσεις απάτης με θύματα βρετανούς καταναλωτές σε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, οπότε λάβαμε την απόφαση να αποτρέψουμε την αγορά κρυπτονομισμάτων με χρεωστική κάρτα της Chase ή τη μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό της Chase σε ιστότοπο κρυπτονομισμάτων» τόνισε εκπρόσωπος της τράπεζας. 

Η Chase είναι η τελευταία τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο που περιορίζει την πρόσβαση των καταναλωτών σε κρυπτονομίσματα εν μέσω ανησυχιών για αύξηση των κρουσμάτων διαδικτυακής απάτης.

Η τράπεζα έχει προσελκύσει περισσότερους από 1,6 εκατ. πελάτες στη Βρετανία από τότε που λάνσαρε στη χώρα ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες χωρίς φυσικά καταστήματα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Chase ενημέρωση τους πελάτες για τη σχεδιαζόμενη αλλαγή μέσω email το πρωί της Τρίτης. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v