Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βάλσαμο το Playstation για τα έσοδα της Sony

Το PlayStation 5, το πιο σημαντικό προϊόν της Sony, ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ φέτος, τόσο σε όρους μονάδας όσο και σε δολάρια.

Βάλσαμο το Playstation για τα έσοδα της Sony

Η Sony Group Corp. αύξησε τις προοπτικές της για τις πωλήσεις και κέρδη για το οικονομικό έτος, καθώς το PlayStation διατήρησε τη δυναμική του σε μια υποτονική παγκόσμια οικονομία.

Η εταιρεία με έδρα το Τόκιο είπε ότι αναμένει τώρα 12,2 τρισεκατομμύρια ¥ (86 δισεκατομμύρια δολάρια) σε πωλήσεις, από 11,5 τρισεκατομμύρια ¥ και ελαφρώς βελτιωμένο καθαρό κέρδος 860 δισεκατομμυρίων ¥. Αμετάβλητη άφησε την πρόβλεψη για τα λειτουργικά κέρδη για ολόκληρο το έτος, μεταδίδει το Bloomberg.

Η εταιρεία παρουσίασε καλύτερα από τα αναμενόμενα λειτουργικά κέρδη κατά το πρώτο οικονομικό της τρίμηνο ύψους 253 δισεκατομμυρίων ¥, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 242,3 δισεκατομμύρια ¥. Τα έσοδα ήταν 2,96 τρισεκατομμύρια ¥, υψηλότερα από τα 2,3 τρισεκατομμύρια ¥ πέρυσι την ίδια περίοδο.

Το PlayStation 5, το πιο σημαντικό προϊόν της Sony, ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ φέτος, τόσο σε όρους μονάδας όσο και σε δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της Circana. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v