Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πωλήσεις €1 δισ. το δεύτερο τρίμηνο για τη Hugo Boss

Ο γερμανικός οίκος μόδας αύξησε τις πωλήσεις του δεύτερου τριμήνου κατά 20%. H Γερμανία και η Γαλλία ηγήθηκαν των ισχυρών πωλήσεων στην Ευρώπη, ενώ οι πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 16%.

Πωλήσεις €1 δισ. το δεύτερο τρίμηνο για τη Hugo Boss

Ανεβάζει τις προβλέψεις της για ολόκληρη τη χρονιά η Hugo Boss, αφού ο γερμανικός οίκος μόδας αύξησε τις πωλήσεις του δεύτερου τριμήνου κατά 20%, φτάνοντας στο 1 δισ. ευρώ, ανατρέποντας μια τάση επιβράδυνσης των πωλήσεων σε άλλες ευρωπαϊκές premium μάρκες.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η εταιρεία δήλωσε την Τετάρτη ότι η Γερμανία και η Γαλλία ηγήθηκαν των ισχυρών πωλήσεων στην Ευρώπη, ενώ οι πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 16%. Τα λειτουργικά κέρδη για το τρίμηνο ήταν 121 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 21% σε ετήσια βάση.

Αρκετές ευρωπαϊκές μάρκες πολυτελείας, όπως η LVMH και η ιδιοκτήτρια της Cartier, η Richemont, έχουν αναφέρει πιο μικρή αύξηση πωλήσεων στις ΗΠΑ και ασθενέστερη από την αναμενόμενη ανάκαμψη στην Κίνα.

Η Hugo Boss προβλέπει ότι οι πωλήσεις ολόκληρου του έτους θα αυξηθούν μεταξύ 12 και 15%, σε ένα εύρος ρεκόρ 4,1-4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, έναντι προηγούμενης καθοδήγησης για 10%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v