Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TASS: Αποκρούσαμε τις επιθέσεις των Ουκρανών

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν μαζική επίθεση του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Ζαπορίζια, καταστρέφοντας 22 τανκς και διατηρώντας τις θέσεις τους, σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας της χώρας.

TASS: Αποκρούσαμε τις επιθέσεις των Ουκρανών

Μαζική επίθεση ουκρανικών τανκς στην περιοχή της Ζαπορίζια υποστηρίζουν ότι απέκρουσαν οι ρωσικές δυνάμεις.

Οπως μεταδίδει το Tass, κατά τη διάρκεια της μάχης, οι ρωσικές δυνάμεις «κατέστρεψαν 22 εχθρικά τανκς, 10 οχήματα μάχης πεζικού, ένα τεθωρακισμένο και χτύπησαν πάνω από 100 Ουκρανούς», ανέφερε ο αντιστράτηγος Igor Konashenkov.

«Από το πρωί της 26ης Ιουλίου, ο εχθρός ξανάρχισε εντατικές επιθετικές επιχειρήσεις στην περιοχή Orekhov. Πραγματοποίησε μια μαζική επίθεση από τρία τάγματα ενισχυμένα με τανκς. Όλες οι επιθέσεις του ουκρανικού στρατού αποκρούστηκαν με θαρραλέες και επαγγελματικές ενέργειες των μονάδων μας. Οι θέσεις διατηρήθηκαν», είπε ο εκπρόσωπος.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν μια ουκρανική επίθεση κοντά στο Rabotino στην περιοχή Ζαπορίζια την περασμένη ημέρα, όπως πρόσθεσε.

Στη νότια κατεύθυνση του Ντονέτσκ, «αποκρούστηκε μια εχθρική επίθεση προς τον οικισμό Νικόλσκογιε στην περιοχή Ζαπορίζια», ανέφερε.

«Σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Storozhevoye και Neskuchnoye στο Ντονέτσκ, χτυπήθηκε το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές του ουκρανικού στρατού», πρόσθεσε.

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επίσης μια ουκρανική ανατρεπτική και αναγνωριστική αποστολή κοντά στον οικισμό Lugovskoye στην περιοχή της Ζαπορίζια, κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v