Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρεκόρ πωλήσεων για Tesla και BYD

Μεγάλη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Eκτόξευση 83% για την αυτοκινητοβιομηχανία του Ελον Μασκ. Αλμα 6% για τη μετοχή της Tesla.

Ρεκόρ πωλήσεων για Tesla και BYD

Νέα ρεκόρ πωλήσεων για την Tesla και την BYD το δεύτερο τρίμηνο, διευρύνοντας το προβάδισμά τους ως οι κορυφαίες σε πωλήσεις παγκοσμίως αυτοκινητοβιομηχανίες καθαρών οχημάτων.

H μετοχή της Tesla κάνει άλμα 6% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall. Οι μετοχές της BYD εκτινάχθηκαν έως και 3,2% σήμερα το πρωί της Δευτέρας. Οι προμηθευτές μπαταριών της Tesla, Contemporary Amperex Technology και LG Energy Solution σημείωσαν άνοδο έως και 2,3% και 3,1% σήμερα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η Tesla υπό την ηγεσία του Έλον Μασκ παρέδωσε το ρεκόρ των  466.140 αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο στα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις της Wall Street.

Η BYD, η μάρκα αυτοκινήτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Κίνα, δημοσίευσε τα καλύτερα τριμηνιαία αποτελέσματα πωλήσεων που είχε ποτέ, με 700.244 οχήματα νέας ενέργειας — οι μισές πωλήσεις πλήρως ηλεκτρικά και τα άλλα plug-in υβριδικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v