Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Περιορίζονται οι αναλήψεις για το fund του Crispin Odey

Η εταιρεία πρέπει να σταματήσει τις αναλήψεις και τις μεταφορές εκτός της συνήθους πορείας των δραστηριοτήτων της, σημειώνει η χρηματοοικονομική ρυθμιστική αρχή.

Βρετανία: Περιορίζονται οι αναλήψεις για το fund του Crispin Odey

Η χρηματοοικονομική ρυθμιστική αρχή (FCA) του Ηνωμένου Βασιλείου επέβαλε περιορισμούς στην κίνηση μετρητών και περιουσιακών στοιχείων από την Odey Asset Management σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την τάξη μετά την ανατροπή του ιδρυτή της, Crispin Odey (φωτό).

Η FCA δημοσίευσε λεπτομέρειες για τους εθελοντικούς περιορισμούς που συμφωνήθηκαν με την Odey Asset Management σήμερα Δευτέρα, λέγοντας ότι η εταιρεία πρέπει να σταματήσει τις αναλήψεις και τις μεταφορές εκτός της συνήθους πορείας των δραστηριοτήτων της. Η FCA αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Εκπρόσωπος της εταιρείας με έδρα το Λονδίνο αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η Odey Asset Management βυθίστηκε σε αναταραχή νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού οι FT δημοσίευσαν πολλαπλούς ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση από τον Odey - ιδρυτή της Odey Asset Management - ο οποίος αρνείται τους ισχυρισμούς. Ακόμη και μετά τη διακοπή των δεσμών του με την Odey, η εταιρεία χρειάστηκε να λάβει δραματικά μέτρα για να περιορίσει τις επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος ενός fund και της αναστολής των αναλήψεων από άλλα τέσσερα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v