Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Γκιουλενιστές διασπείρουν fake news για την υγεία του Ερντογάν»

Διαψεύδει φήμες για προβλήματα υγείας του Ερντογάν ο υπ. Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς. «Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου διήρκεσε 8,5 ώρες, ο πρόεδρος εργάζεται μέρα νύχτα».

«Γκιουλενιστές διασπείρουν fake news για την υγεία του Ερντογάν»

Διέψευσε τις φήμες για την υγεία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Γιλμάζ Τουντς, λέγοντας ότι πρόκειται για τακτική των γκιουλενιστών που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προς επίρρωση, μάλιστα, των λεγομένων του επικαλέστηκε το έντονο πρόγραμμα εργασίας που ακολουθεί ο πρόεδρος Ερντογάν και τη συμμετοχή του προ ημερών στη μαραθώνια συνεδρίαση οκτώ ωρών του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε: «Είναι μάταιο να επανερχόμαστε συνεχώς σ' αυτό το θέμα. Αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν τα γράφουν μόνο σήμερα. Και σε προηγούμενες εκλογικές περιόδους το είδαμε ως τακτική της οργάνωσης FETO (των γκιουλενιστών) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοιες ειδήσεις. Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που διήρκεσε 8,5 ώρες. Ο πρόεδρός μας άκουσε με προσοχή τους υπουργούς μας για τα νέα έργα και τους στόχους τους. […] Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. Ο πρόεδρός μας είχε προτάσεις πάνω σ' αυτούς τους στόχους. Και στο τέλος της συνεδρίασης έκανε δηλώσεις σε απευθείας μετάδοση. Επομένως, εργάζεται μέρα νύχτα με έντονους ρυθμούς. Όλες αυτές οι φήμες δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη».

Προ ημερών ο Τούρκος δημοσιογράφος Τζαν Ατακλί έδωσε τροφή στις φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία που υποβάλλεται και ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης. «Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για νέα χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί του είπαν ότι χρειαζόταν επέμβαση το συντομότερο δυνατό. Μετά την επέμβαση, έμαθα, ο Ερντογάν θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι» έγραψε την περασμένη εβδομάδα στο Twitter.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v