Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις νεκροί στους δρόμους του Νότιγχαμ, συνελήφθη ένας άνδρας

Την ανακοίνωση έκανε η βρετανική αστυνομία. Στις οδούς Ilkeston και Magdala βρέθηκαν οι άνθρωποι που είχαν χάσει τη ζωή τους. Στην οδό Milton, επίσης στην ίδια περιοχή, ένα βαν επιχείρησε να πατήσει τρία άτομα.

Τρεις νεκροί στους δρόμους του Νότιγχαμ, συνελήφθη ένας άνδρας

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη στο Νότιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας ως ύποπτος, αφού τρία άτομα βρέθηκαν νεκρά στους δρόμους της πόλης, ανέφεραν αξιωματικοί σε δήλωση την Τρίτη.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η αστυνομία κλήθηκε στην οδό Ilkeston, στο Νότιγχαμ, λίγο μετά τις 4 π.μ., όπου δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά στον δρόμο.

Στη συνέχεια κλήθηκαν σε ένα άλλο περιστατικό, στην οδό Milton, επίσης στο Νότιγχαμ, όπου ένα βαν επιχείρησε να πατήσει τρία άτομα,  τα οποία βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Μετά, ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στην οδό Magdala, επίσης στο Νότιγχαμ.

«Πρόκειται για ένα φρικτό και τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους», δήλωσε η αρχιφύλακας Kate Meynell.

«Πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται και έχουμε έναν άνδρα υπό κράτηση. Αυτή η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και μια ομάδα ντετέκτιβ εργάζεται για να εξακριβώσει τι ακριβώς έχει συμβεί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v