Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Οddey Asset Management κόβει τους δεσμούς με τον ιδρυτή της

Έρευνα των FT αποκάλυψε ότι 13 γυναίκες ισχυρίστηκαν πως είχαν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση από τον Όντεϊ τα τελευταία 25 χρόνια.

H Οddey Asset Management κόβει τους δεσμούς με τον ιδρυτή της

O Kρίσπιν Όντεϊ, ιδρυτής της Oddey Asset Management, θα αποχωρήσει από την επενδυτική εταιρεία, μετά την αποκάλυψη των Financial Times για σεξουαλική παρενόχληση 13 γυναικών.

Ο CEO της Oddey Asset Management, Πίτερ Μάρτιν, έγραψε σε ανακοίνωση ότι ο κ. Όντεϊ αποχωρεί από την εταιρεία και δεν θα έχει καμία εμπλοκή στις δραστηριότητές της. 

Στην ανακοίνωση που έχουν δει οι FT τονίζεται επίσης ότι η Oddey Asset Management θα διερευνήσει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Έρευνα των FT αποκάλυψε ότι 13 γυναίκες ισχυρίστηκαν πως είχαν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση από τον Όντεϊ τα τελευταία 25 χρόνια.

Η πιο πρόσφατη σεξουαλική επίθεση φέρεται πως συνέβη τον Δεκέμβριο του 2021, μετά από δείπνο στην έπαυλη Odey's Gloucestershire, στο Eastbach Court. Γυναίκα γνωστή του Όντεϊ είπε στους FT ότι, αφού την κάλεσε να συζητήσουν ένα νομικό θέμα κατ' ιδίαν, στη συνέχεια της επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v