Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκη Φρέντι Μπελέρη στο θρίλερ της Χειμάρρας

Ο ομογενής που παραμένει υπό κράτηση νίκησε με οριακή διαφορά τον στηριζόμενο από τον Εντι Ράμα, Γκιόργκι Γκόρο. «Η δημοκρατία νίκησε», δήλωσε.

Νίκη Φρέντι Μπελέρη στο θρίλερ της Χειμάρρας

Ο Φρέντι Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο στις εκλογές της Χειμάρρας.

Ο ομογενής που παραμένει υπό κράτηση νίκησε με οριακή διαφορά τον αντίπαλό του, ο οποίος είχε τη στήριξη της κυβέρνησης του Έντι Ράμα.

Σημειώνεται ότι για λίγη ώρα είχε σταματήσει η καταμέτρηση ψήφων, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από όσους παρακολουθούν από κοντά τη διαδικασία.

Σε ανάρτησή του ο Φρέντι Μπελέρης ανέφερε:

«Η δημοκρατία νίκησε! Η Χιμάρα είναι στον αέρα! Ευγνώμων για όλους εκείνους που έδειξαν ανδρισμό. Καταλαβαίνω όλους εκείνους που η τρομοκρατία προσπάθησε να υποτάξει. Σήμερα δεν υπάρχουν ηττημένοι και νικητές, είναι όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ο Δήμαρχος τους και ως πρώτοι μεταξύ ίσων θα προοδεύσουμε μαζί για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Φρέντι Μπελέρι»

 

Επίσης στις εκλογές, στον δήμο Φοινίκης, νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, Ρωμαίος Τσάκουλης, με 41% των ψήφων έναντι 29% αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.

Στον δήμο Δρόπολης, νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Δημητράκης Τόλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v