Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσικός πύραυλος το στρατιωτικό αντικείμενο που είχε βρεθεί στην Πολωνία 

Στις 27 Απριλίου το υπουργείο Εθνικής Αμυνας της χώρας ενημέρωσε ότι βρέθηκαν απομεινάρια «άγνωστης ταυτότητας στρατιωτικού αντικειμένου» σε δάσος στη βόρεια Πολωνία.

Ρωσικός πύραυλος το στρατιωτικό αντικείμενο που είχε βρεθεί στην Πολωνία

Το στρατιωτικό αντικείμενο που βρέθηκε σε πολωνικό δάσος τον Απρίλιο ήταν ένας ρωσικός πύραυλος CH-55, ανέφεραν τα πολωνικά ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης RMF FM και Interia σήμερα Τετάρτη, επικαλούμενα μη κατονομαζόμενες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Απριλίου αναφέρθηκε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας της χώρας ότι βρέθηκαν απομεινάρια «άγνωστης ταυτότητας στρατιωτικού αντικειμένου» σε δάσος στη βόρεια Πολωνία, στην πόλη Ζάμος, κοντά στην Μπίντγκοστς.

«Η κατάσταση δεν δημιουργεί απειλή για την ασφάλεια των κατοίκων. Το μέρος που βρέθηκε ερευνάται από Πολωνούς αξιωματικούς, τη στρατονομία και μηχανικούς του στρατού», είχε ανακοινώσει το υπουργείο.

Ο ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός RFM FM μετέδωσε τότε ότι πρόκειται για πύραυλο αέρος-εδάφους που έχει μήκος αρκετά μέτρα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει εκτοξευθεί από άλλη χώρα, αλλά είναι πιθανό να ανήκει στον πολωνικό στρατό, μεταδίδει ο RMF επικαλούμενος ανεπίσημες πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v