Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περισσότερο από το αναμενόμενο αυξήθηκαν οι άνεργοι στη Γερμανία τον Απρίλη

Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 24.000 σε εποχικά προσαρμοσμένους όρους, στα 2,567 εκατομμύρια. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters ανέμεναν ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά 10.000.

Περισσότερο από το αναμενόμενο αυξήθηκαν οι άνεργοι στη Γερμανία τον Απρίλη

Η ανεργία στη Γερμανία αυξήθηκε περισσότερο από το αναμενόμενο τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα Παρασκευή, καθώς η υποτονική οικονομία εμπόδισε την ισχυρή ανοιξιάτικη ανάκαμψη στην αγορά εργασίας.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης ανέφερε ότι ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 24.000 σε εποχικά προσαρμοσμένους όρους, στα 2,567 εκατομμύρια. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters ανέμεναν ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά 10.000.

Το εποχικά προσαρμοσμένο ποσοστό ανεργίας παρέμεινε σταθερό στο 5,6%.

Σήμερα επίσης ανακοινώθηκε ότι η γερμανική οικονομία παρέμεινε στάσιμη το πρώτο τρίμηνο. Oπως μεταδίδει το Reuters, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν παρέμεινε αμετάβλητο σε τριμηνιαία βάση και σε προσαρμοσμένους όρους, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία. Δημοσκόπηση του Reuters από αναλυτές προέβλεπε ανάπτυξη 0,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v