Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ερντογάν πάσχει από λοιμώδη γαστρεντερίτιδα

«Η υγεία του προέδρου είναι καλή και θα συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Φαρετίν Κοτσά. «Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας έχουν περιορισθεί».

Ο Ερντογάν πάσχει από λοιμώδη γαστρεντερίτιδα

Από ιογενής γαστρεντερίτιδα έχει προσβληθεί ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζπέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαρετίν Κοτσά. Ο Τούρκος πρόεδρος από χθες ακυρώνει τη μία μετά την άλλη τις εμφανίσεις του προκαλώντας μεγάλη ανησυχία σχετικά με την υγεία του εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Ο υπουργός Υγείας Φαρετίν Κοτσά ανέφερε πως η υγεία του προέδρου είναι καλή και θα συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν. «Τα συμπτώματα της λοιμώδους γαστρεντερίτιδας που τον έχει προσβάλει έχουν περιορισθεί», διευκρίνισε ο Φαρετίν Κοτσά, όπως μεταδίδει ο Σκάϊ.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν του συνέστησαν την ακύρωση των χθεσινών και των σημερινών εμφανίσεών του, γι' αυτό και αποφασίστηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση στο Ακουγιού μέσω τηλεδιάσκεψης η οποία κι αυτή αναβλήθηκε για τις 4 το απόγευμα. Ο Ερντογάν είχε ακυρώσει την δια ζώσης παρουσία του στην εκδήλωση, μετά την κατάρρευσή του στη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στην τηλεόραση μετά το βράδυ της Τρίτης, με αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου πυρηνικού σταθμού της Τουρκίας.

Στις εικόνες που μετέδωσε η τουρκική τηλεόραση, ο αρχηγός του τουρκικού κράτους εμφανίζεται χλωμός, ακούγοντας ένα μήνυμα μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Λίγο νωρίτερα σήμερα, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε πως ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας, ο οποίος κατασκευάσθηκε από τη Ρωσία, θα αρχίσει τη λειτουργία του τον επόμενο χρόνο. Ο πυρηνικός σταθμός του Άκουγιου κατασκευάσθηκε από τον ρωσικό κολοσσό Rosatom.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v