Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κιλιτσντάρογλου: Αν ο Ερντογάν παραμείνει στην εξουσία το κρεμμύδι θα πάει στις 100 λίρες!

Στην ακρίβεια των τροφίμων που έχει χτυπήσει κόκκινο στην Τουρκία «χτυπά» ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Κιλιτσντάρογλου: Αν ο Ερντογάν παραμείνει στην εξουσία το κρεμμύδι θα πάει στις 100 λίρες!
Ο ηγέτης του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

To… κρεμμύδι βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Τουρκία καθώς ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου φωνάζει την αύξηση στην τιμή του, δείχνοντας ως υπεύθυνο τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης επικεντρώνει στην ακρίβεια που έχει χτυπήσει κόκκινο τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.

Μιλώντας μέσω βίντεο, μέσα από την κουζίνα του, ο Κιλιτσντάρογλου δήλωσε:

«Να είστε σίγουροι πως δεν σέβονται τους συμπολίτες τους. Διότι δεν τους έμεινε, τίποτα, κανένα αφήγημα. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η ατζέντα μας. Επαναλαμβάνω, αυτό είναι το θέμα του πολίτη. Εκείνοι ξέρουν πως όταν θα έρθω στην εξουσία, θα έρθει η δημοκρατία, θα ξεκινήσει η ροή των χρημάτων, θα έρθουν οι επενδύσεις, θα πέσει η ισοτιμία του συναλλάγματος, θα αυξηθεί η αγοραστική δύναμη και θα έρθει η ευημερία», ανέφερε ο Κιλιτσντάρογλου, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία: «Τόσο απλό κι όλα αυτά σίγουρα θα γίνουν. Αν όμως εκείνος (Ερντογάν) παραμείνει στην εξουσία, αυτό το κρεμμύδι που έχω στο χέρι μου θα πάει στις 100 λίρες! Σήμερα κοστίζει 30 λίρες. Ένα απλό κρεμμύδι είναι, ένα κρεμμύδι. Δεν ντρέπονται; Τον λαό τον υποχρέωσαν σε ένα ξερό κρεμμύδι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v