Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσία σε ΗΠΑ: Σταματήστε να στέλνετε drones στα σύνορά μας!

Ανησυχούμε για την απαράδεκτη δραστηριότητα του αμερικανικού στρατού, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Αμερική, Ανατόλι Αντόνοφ. Κατηγορεί την Ουάσιγκτον για κατασκοπία.

Ρωσία σε ΗΠΑ: Σταματήστε να στέλνετε drones στα σύνορά μας!

Ο πρεσβευτής της Μόσχας στις ΗΠΑ, Ανατόλι Αντόνοφ, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δραστηριότητα του αμερικανικού στρατού στα ρωσικά σύνορα. Συγκεκριμένα φαίνεται να είπε:

«Ανησυχούμε για την απαράδεκτη δραστηριότητα του αμερικανικού στρατού πλησίον των συνόρων μας. Γνωρίζουμε καλά τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούνται τέτοια μη επανδρωμένα οχήματα αναγνώρισης και κρούσης».

«Τι κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τις ΗΠΑ;» διερωτήθηκε, όπως μεταδίδει ο Guardian, συμπεραίνοντας πως συλλέγουν πληροφορίες, οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από το καθεστώς του Κιέβου για να χτυπήσουν τις ένοπλες δυνάμεις και το έδαφός μας.

Στη συνέχεια αντέστρεψε τους ρόλους λέγοντας «Ας αναρωτηθούμε μια ρητορική ερώτηση: εάν, για παράδειγμα, ένα ρωσικό επιθετικό drone εμφανιστεί κοντά στη Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο, ποια θα ήταν η αντίδραση της αεροπορίας και του ναυτικού των ΗΠΑ;».

Κατέληξε λέγοντας ότι υποθέτει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταματήσουν να πετούν κοντά στα ρωσικά σύνορα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v