Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

(upd) Φωτογραφίες από ανθρώπους μέσα στο κτίριο τους έδειχναν να σκύβουν στο πάτωμα και να κάθονται πίσω στους τοίχους, καθώς και αστυνομικούς και σκύλους-ανιχνευτές στο σημείο. Κάλεσαν τον κόσμο να απομακρυνθεί από τα παράθυρα.

Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο

«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ επιστρέφει σε κανονικές δραστηριότητες. Οι τοπικές αρχές ερεύνησαν και απομάκρυναν ένα ύποπτο πακέτο έξω από την Πρεσβεία. Ευχαριστώ την @metpoliceuk για την ταχεία δράση και όλους τους επισκέπτες για τη συνεργασία και την υπομονή σας αυτή τη στιγμή», αναφέρει στο Twitter η αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο.

 

 

Νωρίτερα είχε εκδοθεί προειδοποίηση ασφαλείας στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, ενώ το προσωπικό εκκένωσε τον χώρο, σύμφωνα με την Daily Mail, δημοσίευμα της οποίας μετέδωσε το Reuters.

 

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο βρέθηκε σε κατάσταση lockdown, ενώ σε όσους βρίσκονταν μέσα τους είπαν να απομακρυνθούν από τα παράθυρα. Μάρτυρας έκανε λόγο για ύποπτο πακέτο.

 

Φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο από μερικούς ανθρώπους μέσα στο κτίριο τους έδειχναν να σκύβουν στο πάτωμα και να κάθονται πίσω στους τοίχους, καθώς και αστυνομικούς και σκύλους-ανιχνευτές στο σημείο.

Ένας μάρτυρας, ο οποίος μένει κοντά στην πρεσβεία και μπορεί να δει το κτίριο από το παράθυρό του, είπε στη MailOnline ότι υπήρχαν ένοπλοι αστυνομικοί και σκύλοι-ανιχνευτές που περιπολούσαν στην περιοχή.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v