Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερντογάν: Ο κύβος ερρίφθη, εκλογές στις 14 Μαΐου

Ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή. Το ανακοίνωσε ο ίδιος σε νεανικό κοινό της Προύσας, με επίκληση στον... Αλλάχ. Η αντιπολίτευση έχει ακόμη πιο λίγο χρόνο για να καταλήξει σε κοινό υποψήφιο.

Ερντογάν: Ο κύβος ερρίφθη, εκλογές στις 14 Μαΐου

Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι εκλογές στην Τουρκία θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου, ένα μήνα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, μεταδίδει το Reuters.

Το γραφείο του προέδρου δημοσίευσε βίντεο την Κυριακή με τον Ερντογάν να ανακοινώνει την ημερομηνία κατά τη διάρκεια συνάντησης με νεαρούς ψηφοφόρους στην επαρχία της Προύσας αργά το Σάββατο.

«Είμαι ευγνώμων στον Αλλάχ που θα περπατήσουμε δίπλα δίπλα μαζί σας, τη νεολαία μας που ψηφίζει για πρώτη φορά, στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου», είπε ο Ερντογάν στο νεανικό κοινό.

 

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία του Ερντογάν στις δύο δεκαετίες του στα ηνία της χώρας. Εν τω μεταξύ, η αντιπολίτευση δεν έχει συμφωνήσει ακόμα στο όνομα του υποψηφίου που θα αντιπαρατεθεί στον Τούρκο ηγέτη...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v