Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ψήνεται ντιλ εξαγοράς για την εισηγμένη εταιρεία κηδειών Dignity

Στο αποκορύφωμά της το 2016, αποτιμήθηκε σε 1,4 δισ. λίρες. Ακολούθησαν βουτιές στη μετοχή της, καθώς ανακοίνωσε ότι θα μείωνε τις τιμές και οι ρυθμιστικές αρχές προειδοποίησαν ότι οι οικογένειες των πενθούντων χρεώνονταν υπερβολικά για κηδείες.

Ψήνεται ντιλ εξαγοράς για την εισηγμένη εταιρεία κηδειών Dignity

Πιθανή είναι η εξαγορά της βρετανικής εταιρείας κηδειών Dignity μετά από χρόνια αστάθειας στο χρηματιστήριο καθώς η επιχείρηση επλήγη από την πτώση των τιμών των τελετών στη Βρετανία και από ένα «πραξικόπημα» στο διοικητικό συμβούλιο από τον μεγαλύτερο μέτοχό της.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, οι μετοχές της εταιρείας εκτινάχθηκαν στα ύψη, κατά 26% την Τετάρτη, καθώς αποκάλυψε μια προσφορά μετρητών από μια κοινοπραξία που υποστηρίζεται από τη Phoenix Asset Management, την επενδυτική που ανέτρεψε επιτυχώς τον εκτελεστικό πρόεδρό της το 2021. Ο όμιλος προσφορών περιλαμβάνει επίσης την SPWOne V.

Η Dignity λέει ότι «θα ήθελε» να προτείνει 525 πένες ανά μετοχή. Οι μετοχές υποχωρούν σήμερα 1,9%, σε ευθυγράμμιση με την τιμή προσφοράς, δίνοντας στον όμιλο κεφαλαιοποίηση περίπου 264 εκατομμυρίων λιρών (317 εκατομμύρια δολάρια).

Στο αποκορύφωμά της το 2016, η επιχείρηση που εδρεύει κοντά στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας αποτιμήθηκε σε περίπου 1,4 δισεκατομμύρια λίρες, αλλά υπέστη μια σειρά από βουτιές στη μετοχή της, καθώς ανακοίνωσε ότι θα μείωνε τις τιμές και οι ρυθμιστικές αρχές προειδοποίησαν ότι οι οικογένειες των πενθούντων χρεώνονταν υπερβολικά για κηδείες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v