Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολωνία: Στο νοσοκομείο ο αρχηγός της αστυνομίας μετά από έκρηξη ουκρανικού δέματος

Έλαβε δώρα στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας στην Ουκρανία, ένα από τα οποία εξερράγη. Νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα. Η Πολωνία ζητά εξηγήσεις από τη γειτονική φίλη χώρα.

Πολωνία: Στο νοσοκομείο ο αρχηγός της αστυνομίας μετά από έκρηξη ουκρανικού δέματος

Ο αρχηγός της πολωνικής αστυνομίας Γιαροσλάβ Σίμτσικ εισήχθη στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα που προκλήθηκαν από την έκρηξη δέματος με δώρο που έλαβε από υψηλόβαθμο Ουκρανό αξιωματούχο, ανακοίνωσε το πολωνικό υπουργείο Εσωτερικών.

«Χθες, στις 7:50 η ώρα, σημειώθηκε έκρηξη σε δωμάτιο που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο του αρχηγού της αστυνομίας», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

«Ένα από τα δώρα που έλαβε ο διοικητής της αστυνομίας κατά τη διάρκεια επίσκεψης εργασίας στην Ουκρανία, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, εξερράγη», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Σίμτσικ είχε συναντήσει αξιωματούχους της αστυνομίας και των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. «Το δώρο το έλαβε από έναν από τους επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών», διευκρίνισε το υπουργείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι τα τραύματα του αρχηγού της αστυνομίας είναι «ελαφρά» και ότι ο ίδιος παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ένας πολιτικός υπάλληλος στο αρχηγείο της εθνικής αστυνομίας φέρει επίσης ελαφρά τραύματα, για τα οποία δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Η πολωνική πλευρά ζήτησε από την ουκρανική πλευρά να της «δώσει εξηγήσεις», ανακοίνωσε το υπουργείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v