Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαζεύει τις «χοντράδες» Σοϊλού ο Ερντογάν: «Ευχαριστώ» σε Ελλάδα-ΗΠΑ

«Ευγνωμονούμε από καρδιάς όσους μοιράστηκαν το πένθος μας και προσέφεραν συλλυπητήρια μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Τούρκος πρόεδρος.

Μαζεύει τις «χοντράδες» Σοϊλού ο Ερντογάν: «Ευχαριστώ» σε Ελλάδα-ΗΠΑ

Ανάρτηση με την οποία ευχαριστεί τις χώρες που αντέδρασαν στο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων Ελλάδα και ΗΠΑ, δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η ανάρτηση λαμβάνει χώρα μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, κατά τις οποίες είπε ότι «αν δεν πιάναμε τον βομβιστή, θα είχε μεταφερθεί λαθραία στην Ελλάδα». Παράλληλα, ο υπουργός είχε δηλώσει ότι δεν δέχεται τα συλλυπητήρια των ΗΠΑ για το χτύπημα, λόγω της στήριξης που παρέχουν στους Κούρδους της Συρίας. 

Στην ανάρτησή του ο Ερντογάν σημειώνει ότι «ευγνωμονεί από καρδιάς όλες τις χώρες και τους οργανισμούς που αντέδρασαν στην τρομοκρατική επίθεση στην πλατεία Istiklal, μοιράστηκαν το πένθος μας και προσέφεραν τα συλλυπητήριά τους», ενώ ακολουθούν οι σημαίες δεκάδων χωρών, μεταξύ των οποίων των ΗΠΑ και της Ελλάδας. 

 

  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v