Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Axios: To ανταλλακτήριο FTX αναζητά «σωσίβιο» στο Kraken

Ο Μπάκμαν Φράιντ είπε στους εργαζόμενους του ανταλλακτηρίου την Τετάρτη ότι εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με το Binance.

Axios: To ανταλλακτήριο FTX αναζητά «σωσίβιο» στο Kraken

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX έχει προσεγγίσει το ανταλλακτήριο Kraken για πιθανή χρηματοδότηση, καθώς προσπαθεί να αποφύγει τη χρεοκοπία, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο Axios.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο ιδρυτής του FTX, Σαμ Μπάκμαν Φράιντ, δήλωσε ότι κάνει προσπάθειες για αύξηση κεφαλαίου και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τζάστιν Σαν, ιδρυτή του κρυπτονομίσματος Tron.

Ο Μπάκμαν Φράιντ είπε στους εργαζόμενους του ανταλλακτηρίου την Τετάρτη ότι εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με το Binance. «Η Binance προφανώς δεν σχεδίαζε ποτέ να προχωρήσει το deal», δήλωσε σήμερα στο memo.

Οι εξελίξεις με το FTX και η κατάρρευση του νομίσματος FTT έχουν προκαλέσει μεγάλους κλυδωνισμούς σε ολόκληρη την αγορά crypto, με το Bitcoin να χάνει 27%, το Ethereum 32%, τo ΒΝΒ 35%, το Solana 64%, το Polygon 38%, σε λίγες ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v