Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύθηκε το πρόβλημα στην WhatsApp, συγγνώμη ζήτησε η Meta

Πολλοί χρήστες σε διάφορα μέρη του κόσμου παραπονιούνται στα social media ότι δεν μπορούν να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα στη δημοφιλή υπηρεσία που ανήκει στη Meta.

Λύθηκε το πρόβλημα στην WhatsApp, συγγνώμη ζήτησε η Meta

Ο όμιλος Meta (πρώην Facebook) ανακοίνωσε σήμερα πως διόρθωσε τη βλάβη που έπληξε σε παγκόσμιο επίπεδο την εφαρμογή μηνυμάτων του WhatsApp και προκάλεσε προβλήματα στην αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων για χιλιάδες χρήστες.

«Γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν σήμερα να στείλουν μηνύματα στο WhatsApp», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του Meta. «Λύσαμε το πρόβλημα και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση».

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν μπορούν να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα στη δημοφιλή πλατφόρμα που ανήκει στη Meta.

Μετά το άνοιγμα της εφαρμογής, οι χρήστες διαπίστωναν ότι ενώ εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στις συνομιλίες τους, η εφαρμογή αποτύγχανε να παραδώσει νέα μηνύματα ή να δεχτεί όσα επιχειρείτο να σταλούν.

Ένα μόνιμο μήνυμα εμφανιζόταν σε πολλούς χρήστες στο επάνω μέρος της εφαρμογής, λέγοντας ότι «συνδέεται» με τον διακομιστή, αλλά στη συνέχεια φαίνεται να αποτυγχάνει, αφήνοντας τους χρήστες να μην μπορούν να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector, οι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν προβλήματα με το WhatsApp λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τρίτης, με περισσότερες από 12.000 αναφορές ζητημάτων μέσα σε μισή ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v