Fed:Με βραδείς ρυθμούς η οικονομική ανάπτυξη

Με βραδείς ρυθμούς συνεχίζει να αναπτύσσεται η αμερικανική οικονομία όσον αφορά στο διάστημα από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και τις αρχές του νέου έτους, ωστόσο σε αρκετές περιοχές παρατηρείται βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τη Μπεζ Βίβλο της Fed.

Fed:Με βραδείς ρυθμούς η οικονομική ανάπτυξη
Με βραδείς ρυθμούς συνεχίζει να αναπτύσσεται η αμερικανική οικονομία, όσον αφορά στο διάστημα από τα μέσα του Ιανουαρίου μέχρι και τις αρχές του νέου έτους, αν και σε κάποιες περιοχές εμφανίζονται ενδείξεις βελτίωσης της οικονομικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τη Μπεζ Βίβλο της Fed.

Στην ανακοίνωσή της η αμερικανική κεντρική τράπεζα αναφέρει ότι οι ενδείξεις από τις δώδεκα τοπικές Feds, κάνουν λόγο για βραδεία ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας (στο προαναφερθέν διάστημα), με ελάχιστες μεταβολές σε σχέση με την προηγούμενη Μπεζ Βίβλο.

Όπως και στην προηγούμενη αναφορά, οι οικονομικές συνθήκες στη Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, και το Κλήβελαντ, ήταν ”πιο ευνοϊκές” σε σχέση με άλλες περιοχές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Fed. Εξάλλου, αναφέρεται ότι στο Ντάλας η οικονομική δραστηριότητα παρέμεινε ”αναιμική”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v