Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιταλία: Τα (ξανα)βρήκαν Μελόνι-Μπερλουσκόνι

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δύο πολιτικών ηγετών, εν μέσω διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης. «Κοινές προθέσεις και θετικό κλίμα», λένε σε κοινή τους δήλωση, «μένουμε ενωμένοι για να χτυπήσουμε το κόστος της ενέργειας».

Ιταλία: Τα (ξανα)βρήκαν Μελόνι-Μπερλουσκόνι

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την Τζόρτζια Μελόνι στη Ρώμη και, ενόψει των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης και στον απόηχο των πρόσφατων τριγμών ανάμεσά τους, τα κόμματα Αδέλφια της Ιταλίας και Φόρτσα Ιτάλια υπογράμμισαν σε κοινό ανακοινωθέν τους:

«Η συνάντηση διεξήχθη με κοινές προθέσεις και σε θετικό κλίμα μέγιστης συνεργασίας. Τα Αδέλφια της Ιταλίας και η Φόρτσα Ιτάλια θα παρουσιαστούν, μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις της συμμαχίας μας, στις επικείμενες διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο της δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα και εργάζονται για να προσφέρουν στην Ιταλία, το γρηγορότερο δυνατό, μια ισχυρή κυβέρνηση, ενωμένη και υψηλού επιπέδου, η οποία θα αρχίσει αμέσως να εργάζεται για να αντιμετωπίσει όλες τις επείγουσες ανάγκες. Οι Μελόνι και Μπερλουσκόνι αναφέρθηκαν στις πιο επείγουσες οικονομικές υποθέσεις, αρχίζοντας από την αύξηση του κόστους της ενέργειας. Ένα θέμα το οποίο, μεταξύ των άλλων, θα είναι και στο επίκεντρο της επόμενης Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v