Ντράγκι: Πέντε εκατ. ευρώ για την στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία στην Ιταλία

"Ευχαριστώ ειλικρινά όλους, από την Πολιτική Προστασία μέχρι τους πυροσβέστες και τους εθελοντές", είπε ο Ντράγκι.

Ντράγκι: Πέντε εκατ. ευρώ για την στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία στην Ιταλία

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι ανακοίνωσε πριν λίγο ότι η κυβέρνηση του θα διαθέσει άμεσα 5 εκατομμύρια ευρώ για να στηριχθούν οι πληγέντες από τις πλημμύρες στην κεντρική Ιταλία.

"Ευχαριστώ ειλικρινά όλους, από την Πολιτική Προστασία μέχρι τους πυροσβέστες και τους εθελοντές", είπε ο Ντράγκι, ο οποίος αυτή την ώρα μεταβαίνει στην περιφέρεια Μάρκε για να διαπιστώσει αυτοπροσώπως το μέγεθος των καταστροφών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v