Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά για τη μετοχή της Bed Bath & Beyond, της αγαπημένης των meme traders

Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι μπορεί να πουλήσει μετοχές. Ανακοίνωσε παράλληλα ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 375 εκατ. δολαρίων από την Sixth Street Partners καθώς και ότι θα προχωρήσει στο κλείσιμο πολλών καταστημάτων και σε απολύσεις.

Βουτιά για τη μετοχή της Bed Bath & Beyond, της αγαπημένης των meme traders

Οι μετοχές της Bed Bath & Beyond χάνουν πάνω από 20% στις προσυνεδριακές συναλλαγές στη Wall Street καθώς η αλυσίδα δήλωσε ότι θα θα πουλήσει μετοχές αδιευκρίνιστου ύψους.

«Μπορεί να προσφέρουμε, να εκδώσουμε και να πουλήσουμε μετοχές μας από καιρό σε καιρό», δήλωσε η εταιρεία στην αμερικανική κεφαλαιαγορά (SEC). 

Το έγγραφο σημειώνει επίσης ότι η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από οποιαδήποτε πώληση τίτλων για «γενικούς εταιρικούς σκοπούς», συμπεριλαμβανομένης της αποπληρωμής χρεών, επαναγορών μετοχών ή χρηματοδότησης πιθανών εξαγορών.

Η εταιρεία γνωστοποίησε επίσης ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 375 εκατ. δολαρίων από την Sixth Street Partners καθώς και ότι θα προχωρήσει στο κλείσιμο πολλών καταστημάτων και σε απολύσεις.

Οι μετοχές της Bed Bath & Beyond έκαναν ράλι τον Αύγουστο καθώς η συνολική επαναφορά της Wall Street ενθάρρυνε τους επονομαζόμενους meme traders να αναλάβουν και πάλι κάποιο ρίσκο στην προβληματική εταιρεία λιανικής. 

Ο ενθουσιασμός των meme traders μειώθηκε λίγο και η μετοχή έπεσε από τα υψηλά της αφού ο ακτιβιστής επενδυτής Ryan Cohen πούλησε τη σημαντική θέση του στην εταιρεία. Η μετοχή μέχρι το κλείσιμο της Τρίτης εξακολουθούσε να αυξάνεται περισσότερο από 140% αυτόν τον μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v