Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πληροφοριοδότης «οπλίζει» τον Μασκ στη μάχη με το Twitter

Ο Πέιτερ Ζάτκο, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Twitter υποστηρίζει ότι το μέσο δεν κατάφερε να ανακαλύψει την πραγματική έκταση των ανεπιθύμητων και αυτοματοποιημένων λογαριασμών στην πλατφόρμα.

Πληροφοριοδότης «οπλίζει» τον Μασκ στη μάχη με το Twitter

Μια καταγγελία πληροφοριοδότη που ισχυρίζεται ότι η Twitter Inc. αγνόησε ένα πλήθος λογαριασμών spam και bot στη βάση πελατών της θα βοηθήσει τον Elon Musk στην νομική μάχη που θα δώσει με το μέσο μετά την απόφασή του να μην προχωρήσει στην εξαγορά του, λένε νομικοί εμπειρογνώμονες.

Ο Πέιτερ Ζάτκο, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Twitter, έχει ειδοποιήσει τις αρχές των ΗΠΑ για «εξαιρετικές ελλείψεις» στην άμυνα της εταιρείας κοινωνικών μέσων κατά των χάκερ και για την αποτυχία των στελεχών να αποκαλύψουν την πραγματική έκταση των ανεπιθύμητων και αυτοματοποιημένων λογαριασμών στην πλατφόρμα, μετέδωσε η Washington Post.

Ο Zatko, ο οποίος απολύθηκε από το Twitter πριν από περίπου έξι μήνες, είπε ότι είχε εκφράσει ανησυχίες στην εταιρεία στις αρχές του 2021. Εάν οι ισχυρισμοί του Ζάτκο είναι αληθινοί, «αυτό είναι ακριβώς το είδος του όπλου που θέλει ο Μασκ», είπε ο Λάρι Χάμερμες, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια που ειδικεύεται σε διαφωνίες σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Στο επίκεντρο της υπερασπιστικής γραμμής του Μασκ κατά της αγωγής του Twitter βρίσκεται ακριβώς η ποιότητα της πελατειακής βάσης του Twitter.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v