Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 31% για Coinbase μετά τη συνεργασία με BlackRock

Η Coinbase θα παρέχει στους θεσμικούς πελάτες της πλατφόρμας Aladdin της BlackRock άμεση πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα.

Ράλι 31% για Coinbase μετά τη συνεργασία με BlackRock

Η μετοχή του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Coinbase πραγματοποίησε άλμα ως και 31% την Πέμπτη, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα συνεργαστεί με τη BlackRock, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ενεργητικού στον κόσμο.

Σε ανάρτηση στον ιστότοπό της η Coinbase ανέφερε: «Η Coinbase συνεργάζεται με τη BlackRock, τον μεγαλύτερο διαχειριστή  στοιχείων ενεργητικού στον κόσμο, για να παρέχει στους θεσμικούς πελάτες της Aladdin, της πλατφόρμας διαχείρισης επενδύσεων της BlackRock, άμεση πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα, ξεκινώντας από το bitcoin».

Το σύστημα Aladdin της BlackRock είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνολογίας στη βιομηχανία διαχείρισης στοιχείων ενεργητικού.

«Οι θεσμικοί πελάτες μας ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο να αποκτήσουν έκθεση στις αγορές ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού και επικεντρώνονται στον τρόπο αποτελεσματικής διαχείρισης του λειτουργικού κύκλου ζωής αυτών των στοιχείων ενεργητικού» δήλωσε στο Bloomberg ο Τζόζεφ Χάλομ της BlackRock. «Αυτή η συνδεσιμότητα με την Aladdin θα επιτρέψει στους πελάτες να διαχειρίζονται την έκθεσή τους σε bitcoin απευθείας στις υπάρχουσες ροές εργασίας για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και συναλλαγών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v