Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Μπάιντεν

Πιθανή «ανάκαμψη θετικότητας» για τον Αμερικανό Πρόεδρο. «Δεν έχει καμία επανεμφάνιση συμπτωμάτων και συνεχίζει να αισθάνεται αρκετά καλά», δηλώνει ο γιατρός του. Ωστόσο, μπαίνει πάλι σε καραντίνα.

Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και πάλι το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με τον ιατρό Δρ. Kevin O'Connor, σε μια πιθανή «ανάκαμψη» θετικότητας στην Covid-19 που σημείωσε ο γιατρός ότι «παρατηρείται σε ένα μικρό ποσοστό ασθενών που έλαβαν θεραπεία με Paxlovid».

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, είχε ξαναβγεί θετικός στον κορωνοϊό.

Οπως μεταδίδει το CNN, ο Μπάιντεν δεν έχει «καμία επανεμφάνιση συμπτωμάτων και συνεχίζει να αισθάνεται αρκετά καλά» και, ως εκ τούτου, δεν θα συνεχίσει τη θεραπεία, δήλωσε ο Λευκός Οίκος. Ο O'Connor είπε ότι ο Πρόεδρος βρέθηκε αρνητικός το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής πριν βγει θετικός το πρωί του Σαββάτου.

«Ωστόσο, δεδομένου του θετικού του τεστ αντιγόνου, θα ξαναρχίσει αυστηρές διαδικασίες απομόνωσης», σημείωσε ο γιατρός. Ο Μπάιντεν σταμάτησε την καραντίνα την Τετάρτη, αφού βγήκε αρνητικός σε διαδοχικά τεστ αντιγόνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v