Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Naftogaz ζητά από τους ομολογιούχους να παγώσουν οι πληρωμές του χρέους

Η κρατική εταιρεία φυσικού αερίου της Ουκρανίας έχει ένα ομόλογο $335 εκατ. που λήγει στις 19 Ιουλίου, για το οποίο θα πρέπει να καταβάλει μια τελική πληρωμή τόκων, συν μια ξεχωριστή πληρωμή κουπονιού για το ομόλογο του 2024 την ίδια ημέρα.

Η Naftogaz ζητά από τους ομολογιούχους να παγώσουν οι πληρωμές του χρέους

Η κρατική εταιρεία φυσικού αερίου της Ουκρανίας Naftogaz ζήτησε από τους ομολογιούχους να αναβάλουν τις πληρωμές που οφείλονται για το χρέος της για δύο χρόνια και να παρατείνουν τη λήξη μιας έκδοσης που λήγει αργότερα μέσα στο έτος.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η Naftogaz έχει ένα ομόλογο 335 εκατομμυρίων δολαρίων που λήγει στις 19 Ιουλίου, για το οποίο θα πρέπει να καταβάλει μια τελική πληρωμή τόκων, συν μια ξεχωριστή πληρωμή κουπονιού για το ομόλογο του 2024 την ίδια ημέρα.

«Ο Εκδότης, κατόπιν αιτήματος του Δανειολήπτη, ξεκίνησε αυτήν την Παράκληση Συγκατάθεσης για να ζητήσει έγκριση από τους Ομολογιούχους για να διευκολύνει τη διατήρηση των διαθέσιμων μετρητών... και να υποστηρίξει τις στρατηγικές προτεραιότητες της Ουκρανίας», ανέφερε ο τομέας χρηματοδότησης φυσικού αερίου της Naftogaz, Kondor Finance σε δήλωση που δημοσιεύτηκε αργά τη Δευτέρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v