Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς ο Μέσι θα πληρώνει τον... εαυτό του

Αφεντικό του... εαυτού του φιλοδοξεί να γίνει από το 2023 ο Αργεντίνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, καθώς σχεδιάζει να εισέλθει στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι του χώρου. Η συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και μια σφήνα εξαγοράς.

Πώς ο Μέσι θα πληρώνει τον... εαυτό του

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στο ποδόσφαιρο και πέραν πάσης αμφιβολίας θα μείνει στην Ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Ωστόσο, ο διάσημος Αργεντινός θα μνημονεύεται και για μία σπάνια ιδιότητα, καθώς από το 2023 αναμένεται να γίνει «αφεντικό» του... εαυτού του.

Αυτό θα συμβεί, εάν επαληθευτούν οι ισχυρισμοί του τηλεοπτικού δικτύου DirecTV, που έχει βαρύνουσα σημασία στη Λατινική Αμερική και στον Ατλαντικό, σύμφωνα με τους οποίους, τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023, ο «ψύλλος» θα ενταχθεί στην ομάδα ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ιντερ Μαϊάμι.

Νωρίτερα όμως και πιθανότατα μέχρι το τέλος Αυγούστου, ο διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα εξαγοράσει το 35% των μετοχών του αμερικανικού συλλόγου, χωρίς να αποκαλύπτεται το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσει γι' αυτή την επιχειρηματική κίνηση.

«Ο Μέσι εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Ντέιβιντ (σ.σ. Μπέκαμ) έχει σχέση μαζί του και νομίζω ότι εάν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα θέλαμε να δούμε τον Λιονέλ Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι και να είναι μέλος της κοινότητάς μας. Μπορεί να συμβεί αυτό; Θα πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος. Είναι μια πιθανότητα», δήλωσε πρόσφατα ο συνιδιοκτήτης της Ιντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v