Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακρίβεια: Μέτρα $48,5 δισ. από την ιαπωνική κυβέρνηση

Θα χρηματοδοτηθούν από πηγές που περιλαμβάνουν πρόσθετο προϋπολογισμό και τα υπάρχοντα αποθεματικά, σύμφωνα με το γραφείο του υπουργικού συμβουλίου. Μόλις συμπεριληφθούν οι συνεισφορές του ιδιωτικού τομέα, η κλίμακα των μέτρων θα διπλασιαστεί.

Ακρίβεια: Μέτρα $48,5 δισ. από την ιαπωνική κυβέρνηση

Η Ιαπωνία ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων για να αντιμετωπίσει το πλήγμα για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις από την άνοδο του κόστους των καυσίμων και των τροφίμων που έχουν ενισχυθεί από την πτώση του γεν σε χαμηλό δύο δεκαετιών.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, τα 6,2 τρισ. γεν (48,5 δισ. δολάρια) θα χρηματοδοτηθούν από πηγές που περιλαμβάνουν έναν πρόσθετο προϋπολογισμό και τα υπάρχοντα αποθεματικά, σύμφωνα με το γραφείο του υπουργικού συμβουλίου. Μόλις συμπεριληφθούν οι συνεισφορές του ιδιωτικού τομέα, η εκτιμώμενη κλίμακα των μέτρων διευρύνεται στα 13,2 τρισ. γεν, πρόσθεσε.

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Fumio Kishida στοχεύει να εξασφαλίσει την ψήφιση του επιπλέον προϋπολογισμού που απαιτείται για τη χρηματοδότηση των μέτρων στην τρέχουσα κοινοβουλευτική συνεδρίαση, ενόψει των εθνικών εκλογών το καλοκαίρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v