Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απώλειες για την Credit Suisse το πρώτο τρίμηνο

Οι προβλέψεις που σχετίζονται με μια σειρά νομικών θεμάτων που είχαν αποκαλυφθεί προηγουμένως, τα οποία προήλθαν όλα πριν από μια δεκαετία, θα αυξηθούν κατά περίπου 631 εκατ. δολάρια. Πόσο επιβαρύνεται από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Απώλειες για την Credit Suisse το πρώτο τρίμηνο

Η Credit Suisse Group αναμένει απώλειες στα κέρδη πρώτου τριμήνου μετά από αυξημένες προβλέψεις, ανακοίνωσε την Τετάρτη η ελβετική τράπεζα.

Οπως μεταδίδει το CNBC, ενημέρωσε ότι οι προβλέψεις που σχετίζονται με μια σειρά νομικών θεμάτων που είχαν αποκαλυφθεί προηγουμένως, τα οποία προήλθαν όλα πριν από μια δεκαετία, θα αυξηθούν κατά περίπου 600 εκατ. ελβετικά φράγκα (631 εκατ. δολάρια) σε συνολικά περίπου 700 εκατ. φράγκα.

«Ο Όμιλος θα ανακοινώσει τα κέρδη του για το πρώτο τρίμηνο του 2022 την Τετάρτη, 27 Απριλίου, και αναμένει να αναφέρει ζημία ως συνέπεια αυτής της αύξησης των αποθεματικών», ανέφερε χωρίς να είναι πιο συγκεκριμένη.

Η έκθεσή της στις επιπτώσεις της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία θα επηρεάσει τα αποτελέσματα κατά 200 εκατ. φράγκα σε αρνητικά έσοδα και προβλέψεις για πιστωτικές ζημίες. Τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου θα περιλαμβάνουν επίσης περίπου 350 εκατ. απώλειες που σχετίζονται με τη μείωση της αξίας της συμμετοχής της κατά 8,6% στον Όμιλο Allfunds, ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v