Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζελένσκι σε Πούτιν: Δεν παραδίδουμε την Αν. Ουκρανία

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μην τους επιτρέψουμε, να καταλάβουν τις θέσεις μας, γιατί αυτή η μάχη μπορεί να επηρεάσει την πορεία ολόκληρου του πολέμου», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος . «Δεν εμπιστεύομαι τη στρατιωτική ηγεσία και τους ηγέτες της Ρωσίας».

Ζελένσκι σε Πούτιν: Δεν παραδίδουμε την Αν. Ουκρανία

Αποφασισμένος να μην παραχωρήσει τα εδάφη της ανατολικής Ουκρανίας στη Ρωσία δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ότι ο στρατός της Ουκρανίας θα πολεμήσει με όλες τις δυνάμεις του για να αντισταθεί, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν με νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN.

Δήλωσε από το γραφείο το προεδρικό μέγαρο του Κιέβου, ότι η χώρα του δεν έχει καμία εγγύηση για τις μελλοντικές προθέσεις της Ρωσίας και για το αν η Μόσχα θα προσπαθήσει εκ νέου να καταλάβει το Κίεβο, εφόσον καταφέρει να νικήσει στο Ντονμπάς.

«Γι' αυτό αντιλαμβανόμαστε πως το ότι τους πολεμήσαμε και τους διώξαμε, πως τους κάναμε να τρέχουν μακριά από το Κίεβο και το Τσερνίχιβ, αυτό δεν σημαίνει πως αν κατακτήσουν το Ντονμπάς, δεν θα επιστρέψουν για το Κίεβο», τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος.

«Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μην τους επιτρέψουμε, να καταλάβουν τις θέσεις μας, γιατί αυτή η μάχη μπορεί να επηρεάσει την πορεία ολόκληρου του πολέμου», είπε ο Ζελένσκι. «Επειδή δεν εμπιστεύομαι τη ρωσική στρατιωτική ηγεσία και τους ηγέτες της Ρωσίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v