Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μήνυμα-απάτη για δωρεάν πασχαλινή σοκολάτα Cadbury

H εταιρεία προειδοποιεί τον κόσμο να μην αντιδρά σε προσφορά που κυκλοφορεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Μήνυμα-απάτη για δωρεάν πασχαλινή σοκολάτα Cadbury

Η Cadbury προειδοποιεί τον κόσμο να μην αντιδρά σε μία απάτη που ισχυρίζεται ότι προσφέρει στους καταναλωτές ένα δωρεάν πασχαλινό καλάθι σοκολάτας. Το μήνυμα κυκλοφορεί σε πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, εικόνες έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο από παραλήπτες που δείχνουν ένα μήνυμα WhatsApp το οποίο περιέχει έναν σύνδεσμο που ισχυρίζεται ότι προσφέρει μια δωρεάν σοκολάτα.

«Ενημερωθήκαμε για δημοσιεύσεις που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ισχυρίζονται ότι προσφέρουν στους καταναλωτές ένα δωρεάν πασχαλινό καλάθι με σοκολάτα», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Twitter.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει δημιουργηθεί από εμάς και προτρέπουμε τους καταναλωτές να μην αλληλεπιδρούν. Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μας και επί του παρόντος εργαζόμαστε για να το επιλύσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v