Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόσληψη 12.000 υπαλλήλων ανακοινώνει το Χίθροου

Προετοιμάζεται για τον θερινό τουρισμό. Επιφυλακτικές εκτιμήσεις για πληρότητα προ πανδημίας 85%. Πόλεμος και καραντίνες θέτουν ωστόσο εν αμφιβόλω την ανάκαμψη της αεροπορίας. 

Πρόσληψη 12.000 υπαλλήλων ανακοινώνει το Χίθροου

Το Χίθροου πρόκειται να προσλάβει 12.000 υπαλλήλους για την καλύτερη διαχείριση του θερινού τουρισμού, σύμφωνα με τον Guardian. 

Ο John Holland-Kaye, διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου, δήλωσε πως «η ανάκαμψη της αεροπορίας μπορεί να παραμένει επισκιασμένη από τον πόλεμο και την αβεβαιότητα της Covid-19, ωστόσο πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε στη δυνητική ζήτηση αιχμής αυτό το καλοκαίρι».

Μεταξύ άλλων το αεροδρόμιο τόνισε επίσης πως «αντιμετωπίζουμε αντιξοότητες λόγω υψηλότερων τιμών καυσίμων, μεγαλύτερους χρόνους πτήσεων προς προορισμούς που επηρεάζονται από το κλείσιμο εναέριων χώρων (σ.σ. στο πλαίσιο των κυρώσεων), αλλά και ανησυχίες από Αμερικανούς ταξιδιώτες για τον πόλεμο στην Ευρώπη, παράγοντες που δημιουργούν τεράστια αβεβαιότητα σχετικά με τις προβλέψεις των επιβατών φέτος».

Στην περίοδο αιχμής αυτό το καλοκαίρι αναμένει ότι ο αριθμός τους θα φτάσει το 85% των επιπέδων πριν από την πανδημία. Η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού λοιπόν θεωρήθηκε απαραίτητη, δεδομένου ότι το αεροδρόμιο θα είναι πλέον αρκετά απασχολημένο με πρόσθετους ελέγχους πριν από κάθε απογείωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v