Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική στον κορωνοϊό η Καμίλα

Κόλλησε τον ιό για πρώτη φορά λίγες μέρες αφότου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος κόλλησε για δεύτερη φορά. Η Καμίλα έχει κάνει τρεις δόσεις εμβολίου, όπως ανέφεραν πηγές.

Θετική στον κορωνοϊό η Καμίλα

Η Δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκε θετική στην Covid. Η Καμίλα, 74 ετών, κόλλησε τον ιό για πρώτη φορά λίγες μέρες αφότου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας κόλλησε για δεύτερη φορά.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, εκπρόσωπος του Clarence House δήλωσε: «Η Βασιλική Υψηλότητα, η Δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκε θετική στην Covid-19 και βρίσκεται σε απομόνωση. Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις κυβερνητικές οδηγίες».

Η Καμίλα έχει κάνει τρεις δόσεις εμβολίου, όπως ανέφεραν πηγές.

Η δούκισσα πραγματοποίησε μια σειρά από υποχρεώσεις την περασμένη Πέμπτη -την ημέρα που ο Κάρολος βρέθηκε θετικός. Η ίδια περιέγραψε τον εαυτό της ως «ευτυχώς» αρνητική την ίδια μέρα.

Η ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας εντάθηκε καθώς ήρθε σε άμεση επαφή με τον μεγαλύτερο γιο Κάρολο, δύο ημέρες πριν βγει θετικός.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν την Πέμπτη ότι η βασίλισσα δεν εμφάνιζε συμπτώματα, αλλά αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν εάν είχε βγει θετική ή αρνητική, επικαλούμενα το ιατρικό απόρρητο. Η 95χρονη πέρασε χρόνο με τον Κάρολο την περασμένη Τρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v