Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκρηξη συνδρομητών για την Disney+ σε ένα τρίμηνο

Αλμα έκαναν οι μετοχές της κατά περίπου 8% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street, καθώς οι επενδυτές ηρέμησαν προσωρινά για τον τομέα του video streaming, μετά την πρόβλεψη του Netflix για επιβράδυνση της ανάπτυξης.

Εκρηξη συνδρομητών για την Disney+ σε ένα τρίμηνο

Η Disney πρόσθεσε 11,8 εκατομμύρια συνδρομητές της Disney+ παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση των αναλυτών για 7 εκατομμύρια, σύμφωνα με το StreetAccount. 

Η Disney έχει 129,8 εκατομμύρια συνδρομητές Disney+ παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Disney+ Hotstar της Ινδίας, που αντιπροσωπεύει τα 45,9 εκατομμύρια του συνόλου.

Αλμα έκαναν οι μετοχές της κατά περίπου 8% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές, καθώς οι επενδυτές ηρέμησαν προσωρινά για τον κλάδο του video streaming μετά την πρόβλεψη του Netflix για επιβράδυνση της ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται ότι το Netflix είχε ανακοινώσει ότι αύξησε τους συνδρομητές του κατά 8,3 εκατομμύρια το τελευταίο τρίμηνο της περασμένης χρονιάς, φτάνοντας συνολικά παγκοσμίως στα 222 εκατομμύρια.

Η αύξηση των συνδρομητών της Disney ξεπέρασε το Netflix για τους τελευταίους τρεις μήνες του 2021, υπογραμμίζοντας την παραδοχή του Netflix τον περασμένο μήνα ότι ο ανταγωνισμός μπορεί να χτυπάει τη βάση των χρηστών του.

Τα μέσα έσοδα ανά χρήστη τον μήνα για την Disney+ στις ΗΠΑ και τον Καναδά ήταν $6,68,  αυξημένα κατά 15% σε σχέση με ένα χρόνο πριν, ενώ η Disney ανακοίνωσε αύξηση τιμής κατά 1 δολάριο ανά μήνα από τον Μάρτιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v