Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πούτιν: Ανόητες οι προσπάθειες αποκλεισμού του Nord Stream 2

Η παράδοση επιπλέον φυσικού αερίου στην Ευρώπη θα μείωνε τις τιμές για όλους, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Πούτιν: Ανόητες οι προσπάθειες αποκλεισμού του Nord Stream 2

«Ανόητες» χαρακτηρίζει τις προσπάθειες αποκλεισμού του Nord Stream 2 ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σημειώνοντας ότι το έργο θα μείωνε τις τιμές του φυσικού αερίου.

Ο Nord Stream 2 είναι ένας αγωγός φυσικού αερίου μήκους 1.230 χιλιομέτρων, 10,5 δισ. δολαρίων, που εκτείνεται από τη Ρωσία στη βορειοανατολική Γερμανία, μέσω του βυθού της Βαλτικής Θάλασσας. Είναι τεχνικά ολοκληρωμένος και έτοιμος για λειτουργία.

Ωστόσο, το έργο δεν έχει λάβει ακόμη ρυθμιστική έγκριση από τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αυτή τη διαδικασία να απειλείται να διαρκέσει μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Οι συνεχιζόμενες προσπάθειες να παρεμποδιστεί η λειτουργία του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2 είναι ανόητες, καθώς η παράδοση επιπλέον φυσικού αερίου στην Ευρώπη θα μείωνε τις τιμές για όλους, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, δήλωσε σύμφωνα με το Sputnik, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v