Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φρένο στα μη απαραίτητα ταξίδια από Βρετανία πατάει η Γαλλία

Αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον. Η γαλλική κυβέρνηση κάλεσε τους ανθρώπους που σχεδιάζουν να επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο να καθυστερήσουν τα ταξίδια τους.

Φρένο στα μη απαραίτητα ταξίδια από Βρετανία πατάει η Γαλλία

Πιο αυστηρούς κανόνες θα επιβάλει η Γαλλία σε άτομα που φτάνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς προσπαθεί να επιβραδύνει την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, μεταξύ των μέτρων που θα επιβληθούν, η Γαλλία θα μειώσει την εγκυρότητα των τεστ σε 24 ώρες από 48 που είναι σήμερα. Ο κανόνας θα ισχύει για όλες τις αφίξεις, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμένων.

Ο κόσμος που ταξιδεύει στη Γαλλία από τη Βρετανία θα πρέπει να αυτοαπομονωθεί για επτά μέρες. Αυτός ο περιορισμός μπορεί να αρθεί μετά από 48 ώρες, εφόσον υπάρχει αρνητικό τεστ.

Ολα τα μη απαραίτητα τουριστικά και επαγγελματικά ταξίδια στη Γαλλία απαγορεύονται. Οι Γάλλοι πολίτες και οι οικογένειές τους καθώς και οι κάτοικοι της χώρας μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Η γαλλική κυβέρνηση κάλεσε τους ανθρώπους που σχεδιάζουν να επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο να καθυστερήσουν τα ταξίδια τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v