Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται το σίριαλ «πουλάω μετοχές» του Ελον Μασκ

«Θέλεις να πουλήσω περισσότερες μετοχές, Μπέρνι; Απλώς πες το...», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, απευθυνόμενος στον Αμερικανό γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς.

Συνεχίζεται το σίριαλ «πουλάω μετοχές» του Ελον Μασκ

Ο Ελον Μασκ, ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη, πέρασε μεγάλο μέρος του Σαββατοκύριακου με τον Μπέρνι Σάντερς στο Twitter. Ο Αμερικανός γερουσιαστής επανέλαβε την έκκλησή του προς τους πλούσιους να πληρώσουν περισσότερους φόρους.

Απαντώντας σε αυτή την έκκληση, ο Ελον Μασκ έβαλε στο τραπέζι την ιδέα να πουλήσει ο ίδιος κι άλλες μετοχές που έχει στην Tesla -κίνηση που θα τον οδηγήσει στο να πληρώσει φόρους για τα κέρδη. «Συνεχίζω να ξεχνάω ότι είσαι ακόμα ζωντανός», έγραψε επίσης ο Μασκ.

 

«Θέλεις να πουλήσω περισσότερες μετοχές, Μπέρνι; Απλώς πες το...», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, μια ώρα αργότερα.

Ο Μασκ έκλεισε την εβδομάδα πουλώντας συνολικά μετοχές της Tesla αξίας 6,9 δισ. δολαρίων. Πρόκειται για μόλις 4% των μετοχών που κατέχει άμεσα και λιγότερο από το 3%, συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων που διαθέτει για την αγορά πρόσθετων μετοχών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδρυτής της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla είχε κάνει δημοσκόπηση στο Twitter για το αν πρέπει να πουλήσει το 10% των μετοχών που έχει στην εταιρεία. Η πλειοψηφία των 3,5 εκατ. χρηστών που ψήφισαν -το 58%- δήλωσαν ότι θα υποστήριζαν μία τέτοια πώληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v