Fiat:Υψηλό 5 εβδομάδων για τη μετοχή της

Τα υψηλότερα κέρδη των τελευταίων πέντε εβδομάδων καταγράφουν οι μετοχές της Fiat στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, ύστερα από αναφορές του Τύπου σχετικά με το ότι ο πρώην CEO της Telecom Italia, Ρομπέρτο Κολλανίνο, σχεδιάζει πρόταση εξαγοράς για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Fiat:Υψηλό 5 εβδομάδων για τη μετοχή της
Υψηλά κέρδη καταγράφει η μετοχή της Fiat, τα υψηλότερα των τελευταίων πέντε εβδομάδων, εν μέσω αναφορών σχετικά με την πρόθεση του πρώην CEO της Telecom Italia, Ρομπέρτο Κολλανίνο, να καταθέσει πρόταση εξαγοράς για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Η εγχώρια Lettera Finanziaria σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Κολλανίνο σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση ύψους 8,2 δισ. ευρώ. Η Fiat αντιμετωπίζει τη χειρότερη κρίση στη διάρκεια της δεκαετίας, καθώς η υποχώρηση της ζήτησης για τα μοντέλα της, Stilo και Punto, οδήγησαν τη χρηματιστηριακή αξία της Fiat σε ιστορικό χαμηλό.

Οι αναφορές σχετικά με την πρόταση του Κολλανίνο έρχονται λίγες ημέρες ύστερα από την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Fiat από την Moody’s Investors Service.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετοχή της Fiat σημείωνε στο χρηματιστήριο του Μιλάνο κέρδη υψηλότερα του 6%, αφού η είδηση για το σχέδιο Κολλανίνο χαροποίησε τους επενδυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v