Πρωτιά για την SSB στις ΗΠΑ ως ανάδοχος εταιρία

Τα υψηλότερα κέρδη από κάθε άλλη ανάδοχη εταιρία κατέγραψε στη διάρκεια του 2002 η Salomon Smith Barney, χρηματιστηριακή μονάδα της Citigroup, υπερβαίνοντας ακόμη και την μέχρι πρότινος κυρίαρχη Goldman Sachs.

Πρωτιά για την SSB στις ΗΠΑ ως ανάδοχος εταιρία
Τα μεγαλύτερα κέρδη από κάθε άλλη χρηματιστηριακή εταιρία στις ΗΠΑ κατέγραψε η Salomon Smith Barney, μονάδα της Citigroup, υπερβαίνοντας ακόμη και την Goldman Sachs.

Τα κέρδη της Salomon από τη συμμετοχή της σε δημόσιες εγγραφές ανήλθαν στα 622 εκατ. δολάρια στη διάρκεια των 12 τελευταίων μηνών, έναντι του αντίστοιχου ποσού των 471 εκατ. δολαρίων που κατέγραψε η Goldman Sachs στην ίδια περίοδο.

Η πέμπτη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία απασχολεί 41.000 εργαζόμενους περίπου, έχει επωφεληθεί από τη σχέση της με τη Citigroup, την τρίτη μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης εταιρικών δανείων.

Η ελβετική Credit Suisse First Boston, βρίσκεται στη δεύτερη θέση όσον αφορά στο μέγεθος των κερδών από την πώληση μετοχών, ύψους 584 εκατ. δολαρίων, ενώ ακολουθεί η Morgan Stanley με κέρδη 509 εκατ. δολαρίων, μπροστά από την Merrill Lynch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v