Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Apple θέλει να κατασκευάσει ηλεκτρικό αυτόνομο αυτοκίνητο το 2024

Οι προσπάθειες της τεχνολογικής εταιρείας για είσοδο στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, γνωστές ως Project Titan, έχουν ξεκινήσει από το 2014.

Η Apple θέλει να κατασκευάσει ηλεκτρικό αυτόνομο αυτοκίνητο το 2024

Η Apple προχωρά με την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης και στοχεύει το 2024 να κατασκευάσει επιβατικό όχημα που θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη δική της πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters.

Οι προσπάθειες της τεχνολογικής εταιρείας για είσοδο στον τομέα του αυτοκινήτου, γνωστές ως Project Titan, έχουν ξεκινήσει από το 2014.

Ο στόχος της Apple να κατασκευάσει όχημα που θα κυκλοφορήσει μαζικά έρχεται σε αντίθεση με τα σχέδια των αντιπάλων της, όπως της Waymo (Alphabet), που έχει κατασκευάσει ρομποταξί για τη μεταφορά επιβατών σε υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων χωρίς οδηγό.

Κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής της Apple είναι ένας νέος σχεδιασμός μπαταριών που θα μπορούσε να μειώσει ριζικά το κόστος τους και να αυξήσει το εύρος του οχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο που έχει δει τον σχεδιασμό μπαταριών της Apple. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v